Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Kies je eigen ontwikkelpad!

Naast de jaarcyclus kan je op basis van je eigen behoeften een aantal aanvullende keuzes maken voor persoonlijke ontwikkeling op maat.

Klankbord bij ingewikkelde uitdagingen

Moving Together

In kleine groepen van twaalf personen breng je cases in die jou bezig houden op professioneel, persoonlijk en privé vlak. Met elkaar vorm je een klankbordgroep, denk je na over mogelijke volgende stappen en leer je van elkaars ervaringen en inzichten. Je ontmoet elkaar vijf keer per jaar.
Personal Transformation Trail

Moving Mountains

Zaterdag 18 t/m donderdag 23 mei in Frankrijk, 5 nachten
Onder begeleiding van Kristian de la Riva, Katrien Braeckmans en Yolanda Eijgenstein trekken we samen 5 dagen de bergen in voor een reis over persoonlijke transformatie met ruimte voor bezinning, reflectie, stilte en nieuwe inzichten. Slapen in de open lucht. De stilte ervaren. Verhalen delen rond het kampvuur. Er ontvouwen zich dingen die anders geen ruimte krijgen. No mobiles, no watches, no hurry, no obligations. Time to reflect… the most important value for leaders. Dit is echt een life changing experience!
Vertrouw op de wijsheid van je lichaam

Moving Body & Soul

Van 24 t/m 29 maart Terra Nova Frankrijk
Transformerende retraite voor leiders, ondernemers en innovators. Kom in contact met jouw diepste wijsheid en verbind je lichaam met je emoties en je mind. Krijg een wezenlijk andere kijk op jouw gedrag, patronen en processen. Je leert in te tunen op je inspiratiebronnen en word een rolmodel voor je omgeving. Met Erica Nap, Marenthe de Bruijne & Katrien Braeckmans

Let's MOVE!

And reach for what we want in life!