Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Over Moving Leadership

Moving Leadership bestaat uit een groep van 100 innovatieve ondernemers, leiders, bestuurders en onconventionele denkers en doeners (academici, visionairen, jonge mensen met een verrassende kijk op de wereld, kunstenaars, filosofen, leiderschapsexperts, life long learning deskundigen, etc.).
We vormen een community waarbinnen we elkaar inspireren, waar ruimte is om jezelf en je eigen leiderschap verder te ontwikkelen, te klankborden met anderen over uitdagingen waar je tegenaan loopt, unieke ervaringen te delen, nieuwe perspectieven te ontdekken en ideeën op te doen, om zo blijvend je eigen organisatie en de wereld om ons heen te kunnen ontwikkelen en te transformeren.
Samen willen we de tijd nemen om nieuwe vormen van samenwerking, leiderschap, organisatievormen en ondernemerschap te ‘designen’ omdat dit thema’s zijn die ons dagelijks bezig houden.

De belangrijkste voorwaarde om met ons deze zakelijke én persoonlijke community vorm te geven, is dat je wilt werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling (micro-niveau), energie stopt in leiderschaps- en organisatie ontwikkeling (meso-niveau) en je steentje bij wilt dragen aan maatschappelijke vernieuwing (macro-niveau).
Om zo jezelf, jouw organisatie en de wereld om je heen te transformeren naar een toekomst die volgens jou klopt.

Tijdens de jaarcyclus events (dé momenten waarop de volledige Moving Leadership Community bij elkaar komt) komen dan ook 4 ontwikkellijnen aan bod: Moving Yourself: persoonlijke ontwikkeling, Moving others: leiderschapsontwikkeling, Moving Organizations: organisatieontwikkeling en Moving Systems: maatschappelijke vernieuwing.

Ready to Move?
Bel of mail één van ons. Of vraag een gesprek aan via deze site.

Let’s move and reach for what we want in life,
Katrien Braeckmans en Yolanda Eijgenstein

P.S.: Kijk in alle rust rond op de website. Hier zie je wie er allemaal meebeweegt. En hier de investering in tijd en budget. Ook niet onbelangrijk.

Over Moving Leadership

Wij zijn een community van entrepreneurs, leiders en innovators die van elkaar leren en elkaar inspireren. Opgericht door Yolanda Eijgenstein en Katrien Braeckmans om op een bevlogen manier kennis te delen, inspiratie op te doen en jezelf op een leuke manier verder te ontwikkelen. Moving Leadership biedt haar leden het volgende:

“Moving Leadership” jaarcyclus bestaande uit 4 transformatieprikkels

5 verdiepende Moving Together bijeenkomsten

Persoonlijke ontwikkeling op maat

Inspiratie van elkaar en van de “GroUP”

Maatschappelijke bijdrage aan onderwijsvernieuwing

Generatieve dialogen

Good food, good people, good times!

Katrien Braeckmans

Katrien is een wereldreiziger. En wat voor een!!

Op twee fronten: Ze reist over de hele wereld om mensen in beweging te zetten bij multinationals die beseffen dat persoonlijk leiderschap, samenwerking en communicatie kernthema’s zijn van een gezond, dynamisch en duurzaam ecosysteem. En Katrien reist in haar hoofd naar alle uithoeken van onze menselijke psyche, een wereld op zich. Ze heeft veel kennis paraat, en nog mooier, ze weet ze meteen toe te passen met haar zeer heldere en snelle analyses van groepen en mensen.

Yolanda Eijgenstein

Yolanda is een veelzijdige zakenvrouw met een groot hart en een eigen verfrissende kijk op de wereld.

Ze is innovator op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en life long learning. Al meer dan 20 jaar faciliteert ze groepsdynamische processen bij bedrijven die beseffen dat het roer om moet, omdat ze vastlopen. Of omdat ze kansen zien om echt te transformeren. Yolanda weet mensen uit te dagen om zich te ontwikkelen door het geven van oprechte aandacht en kritisch constructieve feedback, en door de ander écht te zien en te horen.

Moving Team

Bas Arends

Co-Founder
STACH

Edith Bergamin

Owner
Bureau Bergamin

Marenthe de Bruijne

Owner
CreaSense

Elise van Doorne

Organisational & Occupational Psychologist
Be Balanced

Catherine Dumont de Chassart

Co-active Coach
Leadership Facilitator

Erik Hiep

Managing Director
The Next Level

Marieke Koning

Adviseur
Gideon Ontwikkeling

Lambert Koster

Owner
B-Sense

Caroline Kouwenberg

Program- & Projectmanager
CK Projectmanagement

Luc Limère

Luc LimereCorporate Catalyst
GroWise

Ulrik Ramsing

Founder
BlueBehaviour

Rijk Smitskamp

Rijk SmitskampFounder
Business Meets the Street

Marisja Verweij

Team
Moving Leadership

Testimonials

Werken met Katrien en Yolanda is vanaf het begin een feestje! Met veel enthousiasme en positiviteit denken ze met je mee en weten ze met treffende op- en aanmerking de juiste richting uit te zetten en de weg hier naartoe op een fijne manier te stimuleren. Niets is hen in een samenwerking teveel en van ieder contact krijg je direct energie. Een absolute aanrader!

Mitchel Weber Managing Director | Talent Republic

Waarschuwing: als je je bedrijf wilt blijven leiden zoals je dat gewend bent en je het zwak vind om je mening te herzien, heb je hier niets te zoeken. Yolanda en Katrien krijgen het namelijk steeds weer voor elkaar om je vanuit een andere invalshoek naar jezelf te laten kijken. En dan zie je zomaar dingen waar je jarenlang je ogen voor sloot. Verfrissend, uitdagend en soms pijnlijk. Fuck en Wow noemen ze dat. Ik noem het groeien met groeipijntjes. Maar als je wel aan jezelf durft te twijfelen zit je hier helemaal goed.

Wim van der Mark Owner | Dialoogtrainers.nl

“In tijden van crisis, leer je je vrienden kennen”, “Never waste a good crisis”, ook in deze tijden lijken alle clichés te kloppen. De vraag is echter hoe ga je hier als persoon (en als leider) mee om? De manier waarop Katrien en Yolanda een veilige omgeving scheppen waar openheid en kwetsbaarheid hand in hand gaan met zingeving en resultaatgerichtheid is voor mij zeer faciliterend geweest om koers te bepalen en te houden. De waarde van een community is groot, als je wilt investeren in relaties en je je durft te laten uitdagen (en zelf durft uit te dagen). Eén ding is zeker Katrien en Yolanda doen dit!

Gerard de Bruijn Directeur Eigenaar | Humanagement

Take Home Value

Ik leer beter kansen zien en keuzes maken over de richting die ik met mijn bedrijf uit wil. En ik ben zekerder doordat ik een goed klankbord had van 3 mensen in de groep.
Misstanden binnen mijn organisatie die ik geaccepteerd had, bleken makkelijk opgelost te kunnen worden. Het is als leider zo belangrijk om de moed en het lef te hebben om de werkelijke issues te durven benoemen.
Ik heb geleerd om verdeel en heers technieken binnen ons MT te herkennen en er een einde aan gemaakt door deze te vervangen door verbinding.
Jee, wat een bruisende ontmoetingen zijn het steeds. Ik krijg steeds een soort van ‘energy boost’! En kijk uit naar de volgende keer. Nieuwsgierig ja, dat is het.
Hier wordt echt nagedacht en geoefend met nieuwe vormen van leiderschap. Op zo’n kloppende wijze, dat ik het vaak meteen kan toepassen binnen mijn eigen team.
Het inbrengen van cases in kleine groepjes is zo verrijkend. Ook als iemand anders een case inbrengt waar je eerst ogenschijnlijk niets mee hebt, blijkt dit achteraf vaak heel waardevol voor mij.

Let's MOVE!

And reach for what we want in life!