Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Over Moving Leadership

Moving Leadership bestaat uit een groep van 100 innovatieve ondernemers, leiders, bestuurders en onconventionele denkers en doeners (academici, visionairen, jonge mensen met een verrassende kijk op de wereld, kunstenaars, filosofen, leiderschapsexperts, life long learning deskundigen, etc.).
We vormen een community waarbinnen we elkaar inspireren, waar ruimte is om jezelf en je eigen leiderschap verder te ontwikkelen, te klankborden met anderen over uitdagingen waar je tegenaan loopt, unieke ervaringen te delen, nieuwe perspectieven te ontdekken en ideeën op te doen, om zo blijvend je eigen organisatie en de wereld om ons heen te kunnen ontwikkelen en te transformeren.
Samen willen we de tijd nemen om nieuwe vormen van samenwerking, leiderschap, organisatievormen en ondernemerschap te ‘designen’ omdat dit thema’s zijn die ons dagelijks bezig houden.

De belangrijkste voorwaarde om met ons deze zakelijke én persoonlijke community vorm te geven, is dat je wilt werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling (micro-niveau), energie stopt in leiderschaps- en organisatie ontwikkeling (meso-niveau) en je steentje bij wilt dragen aan maatschappelijke vernieuwing (macro-niveau).
Om zo jezelf, jouw organisatie en de wereld om je heen te transformeren naar een toekomst die volgens jou klopt.

Tijdens de jaarcyclus events (dé momenten waarop de volledige Moving Leadership Community bij elkaar komt) komen dan ook 4 ontwikkellijnen aan bod: Moving Yourself: persoonlijke ontwikkeling, Moving others: leiderschapsontwikkeling, Moving Organizations: organisatieontwikkeling en Moving Systems: maatschappelijke vernieuwing.

Ready to Move?
Bel of mail één van ons. Of vraag een gesprek aan via deze site.

Let’s move and reach for what we want in life,
Katrien Braeckmans en Yolanda Eijgenstein

P.S.: Kijk in alle rust rond op de website. Hier zie je wie er allemaal meebeweegt. En hier de investering in tijd en budget. Ook niet onbelangrijk.

Over Moving Leadership

Wij zijn een community van entrepreneurs, leiders en innovators die van elkaar leren en elkaar inspireren. Opgericht door Yolanda Eijgenstein en Katrien Braeckmans om op een bevlogen manier kennis te delen, inspiratie op te doen en jezelf op een leuke manier verder te ontwikkelen. Moving Leadership biedt haar leden het volgende:

“Moving Leadership” jaarcyclus bestaande uit 4 transformatieprikkels

5 verdiepende Moving Together bijeenkomsten

Persoonlijke ontwikkeling op maat

Inspiratie van elkaar en van de “GroUP”

Maatschappelijke bijdrage aan onderwijsvernieuwing

Generatieve dialogen

Good food, good people, good times!

Katrien Braeckmans

Katrien is een wereldreiziger. En wat voor een!!

Op twee fronten: Ze reist over de hele wereld om mensen in beweging te zetten bij multinationals die beseffen dat persoonlijk leiderschap, samenwerking en communicatie kernthema’s zijn van een gezond, dynamisch en duurzaam ecosysteem. En Katrien reist in haar hoofd naar alle uithoeken van onze menselijke psyche, een wereld op zich. Ze heeft veel kennis paraat, en nog mooier, ze weet ze meteen toe te passen met haar zeer heldere en snelle analyses van groepen en mensen.

Yolanda Eijgenstein

Yolanda is een veelzijdige zakenvrouw met een groot hart en een eigen verfrissende kijk op de wereld.

Ze is innovator op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en life long learning. Al meer dan 20 jaar faciliteert ze groepsdynamische processen bij bedrijven die beseffen dat het roer om moet, omdat ze vastlopen. Of omdat ze kansen zien om echt te transformeren. Yolanda weet mensen uit te dagen om zich te ontwikkelen door het geven van oprechte aandacht en kritisch constructieve feedback, en door de ander écht te zien en te horen.

Testimonials

"Er werd zoveel wijsheid & diepgang aangeraakt. Het gonst nog na en het is zich nog aan het ontvouwen. Het voelt als mooie kado’s die ik stuk voor stuk langzaam ga uitpakken"

Masha Trommel Consultant Strategy, Sustainable Impact & Partnerships, MaatschapWij

"And eventhough it is only morning, I feel very drunk of gratitude for yesterday"

Saloua Essalhi Senior product and digital transformation leader

“In tijden van crisis, leer je je vrienden kennen”, “Never waste a good crisis”, ook in deze tijden lijken alle clichés te kloppen. De vraag is echter hoe ga je hier als persoon (en als leider) mee om? De manier waarop Katrien en Yolanda een veilige omgeving scheppen waar openheid en kwetsbaarheid hand in hand gaan met zingeving en resultaatgerichtheid is voor mij zeer faciliterend geweest om koers te bepalen en te houden. De waarde van een community is groot, als je wilt investeren in relaties en je je durft te laten uitdagen (en zelf durft uit te dagen). Eén ding is zeker Katrien en Yolanda doen dit!

Gerard de Bruijn Directeur Eigenaar | Humanagement

Take Home Value

Sorry, no posts matched your criteria.

Let's MOVE!

And reach for what we want in life!